NaslovnicaVijestiNakon što su mediji objavili da je umro, Mino Raiola izjavio: Opet...

Nakon što su mediji objavili da je umro, Mino Raiola izjavio: Opet ste me pokopali..

Jučer su mediji širom svijeta objavili vijest da je Mino Raiola, jedan od najmoćnijih nogometnih agenata umro u 54. godini. No, ubrzo se javio Raiolina desna ruka Jose Fortes koji je objavio da je slavni agent u jako lošem stanju, ali da nije mrtav.

Doktor iz milanske bolnice San Raffaele je izjavio: “Užasnut sam telefonskim pozivima kvazinovinara koji špekuliraju o životu čovjeka koji se bori da preživi.”

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Sam Raiola je bio mnogo oštriji u poruci koja je objavljena na Twitteru profila superagenta: “Moje trenutno stanje za one koji se pitaju. Popizdio sam jer me ubijaju drugi put u četiri mjeseca. Čini se i da sam sposoban oživjeti.”

Poznato je da je u siječnju bio hospitaliziran zbog operacije na plućima.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+