NaslovnicaVijestiNakon što su mediji objavili da je umro, Mino Raiola izjavio: Opet...

Nakon što su mediji objavili da je umro, Mino Raiola izjavio: Opet ste me pokopali..

Jučer su mediji širom svijeta objavili vijest da je Mino Raiola, jedan od najmoćnijih nogometnih agenata umro u 54. godini. No, ubrzo se javio Raiolina desna ruka Jose Fortes koji je objavio da je slavni agent u jako lošem stanju, ali da nije mrtav.

Doktor iz milanske bolnice San Raffaele je izjavio: “Užasnut sam telefonskim pozivima kvazinovinara koji špekuliraju o životu čovjeka koji se bori da preživi.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sam Raiola je bio mnogo oštriji u poruci koja je objavljena na Twitteru profila superagenta: “Moje trenutno stanje za one koji se pitaju. Popizdio sam jer me ubijaju drugi put u četiri mjeseca. Čini se i da sam sposoban oživjeti.”

Poznato je da je u siječnju bio hospitaliziran zbog operacije na plućima.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!