NaslovnicaVijestiNakon svađe sa Messijem, Abidal otkrio da Barcelona dovodi Neymara ovog ljeta?

Nakon svađe sa Messijem, Abidal otkrio da Barcelona dovodi Neymara ovog ljeta?

Barcelonin nogometni direktor Eric Abidal rekao je kako ne isključuje potpisivanje Neymara i to govori nakon što je napravio tu već poznatu frku sa Messijem.

Nakon svađe

Brazilski internacionalac povezan je s povratkom na Camp Nou nakon izvještaja Foot Mercatoa koji tvrdi da su mu u PSG-u bili spremni ponuditi godišnju plaću od 36,8 milijuna eura kako bi odbio bilo kakav interes katalonskih divova.

Abidal je rekao da bi potpisivanje igrača poput Neymara i Lautara Martineza bilo dobro za Barcelonu, a dovođenje njih nije nemoguće.

Kako navodi Goal.com, bivši internacionalac Francuske rekao je za Mundo Deportivo: „Za mene je najvažniji sportski aspekt, pokušati imati jaču momčadi koja bi postigla naše ciljeve kao kluba. Ali imati talentirane igrače poput Lautara, Neymara ili drugih, uvijek bi bilo dobro za klub. Ne vidim to kao nemoguće. Pokušat ćemo raditi na tome. ”

Neymar je imao prilično impresivnu čaroliju s Barcelonom tijekom kojeg je postigao 105 golova, a upisao je 76 asistencija u 180 nastupa u svim natjecanjima. 28-godišnjak je do sada igrao dobro za PSG, postigavši ​​15 golova i deset asistencija u 18 utakmica.

Barcelona će se ciljati na Ligu prvaka, a dodavanje nekoga poput Neymara će povećati njihove šanse za postizanje tog podviga. Međutim, Barcelona će morati platiti ogromnu svotu ako ga žele vratiti u Kataloniju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!