NaslovnicaVijestiNAKON UTAKMICE PROTIV BUGARSKE: Marcus Rashford pohvalio kapetana Popova za ono što...

NAKON UTAKMICE PROTIV BUGARSKE: Marcus Rashford pohvalio kapetana Popova za ono što je uradio na poluvremenu!

Napadač Engleske Marcus Rashford pohvalio je bugarskog kapetana Ivelina Popova nakon što je na poluvremenu pokušao da zaustavi rasističko zlostavljanje koje je dolazilo sa tribina.

Marcus Rashford pohvalio

Ekipa Gareth Southgatea je osigurala pobjedu od 6-0 u ponedjeljak navečer u Sofiji, ali utakmicu su zasjenila odvratna rasistička pjevanja i fašistički pozdravi koji su dolazili iz malog dijela domaćih navijača.

Igra je zaustavljena dva puta u prvom poluvremenu nakon što se slijedio protokol UEFA-e, s tim da je bilo opasnosti da se utakmica napusti ako se to zlostavljanje nastavi.

Činilo se da se vremenom smanjilo i tako je utakmica završena nakon što je Engleska odlučila da nastavi, ali na kraju sa mnogo dostupnih video dokaza, UEFA mora poduzeti mjere da se ovi sramotni prizori ne ponove.

Kako prenosi BBC Sport, Popov je viđe na poluvremenu u žestokoj raspravi sa nekim navijačima, jer je postojao konsenzus da ih pokuša uvjeriti da prestanu, dok je značajan broj navijača za koje se vjeruje da su krivci za rasističko zlostavljanje viđeni da napuštaju svoja mjesta i kreću prema izlazima prije nego što je započelo drugo poluvrijeme.

Rashford je očito cijenio Popove napore i na svom twitter profilu je objavio pohvale na njegov račun kao što se vidi u daljnjem tekstu, dok je pohvalio bugarskog kapetana što je pokušao učiniti nešto u vezi stim, jer je to prava stvar za učiniti.

Iako je to elegantan način rješavanja situacije, jer je Rashford također izrazio razočarenje sa onim što se dogodilo, a isto tako hvali engleske navijače, svakako je potrebno daljnje postupanje i izvan bugarskog kapetana koji čini sve što može da bi spriječio nastavak sramotne scene.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!