NaslovnicaVijestiNAPOKON: Nakon 12 godina dominacije Barce, Tottenham uspio pokoriti Kataloniju!

NAPOKON: Nakon 12 godina dominacije Barce, Tottenham uspio pokoriti Kataloniju!

Tottenham je na Camp Nou obezbjedio plasman u osminu finala Lige prvaka a osim toga, oni su postali prva momčad nakon dvanaest godina koja je Katalonce nadmašila u elementu u kojem su bili nedodirljivi.

Tottenham je protiv desetkovane ekipe Barcelone osvojio bod, te su zbog za njih  pozitrivnog ishoda meča između Intera i PSV osigurali sebi mjesto u osmini finala Lige prvaka. Statističari su otkrili da je četa Mauricia Pochettina prvi put nako 2006 godine Barcelonu savladala u elementu igre u kojem su najjači – posjedu lopte.

BERBATOV PORUČIO MOURINHU: Evo koju zvijezdu bi trebao dovesti u Manchester United ove zime!

Posljednji tim u Ligi prvaka kojem je to uspjelo bio je Werder iz Bremena 2006 godine, koji je imao posjed lopte 58 naspram 42 a jučer je razlika bila znatno niža, odnosno 52:48 u korist engleskog tima.

Barcelona je završetkom ere Josepa Guardiola postala manje prepoznatljiva kao tim s visokim posjedom, ali je taj segmen još uvijek ostao kao jedan od simbola njihove igre. U ovoj sezoni, Barcelona je imala veći posjed lopte odmah u svim službenim mečevima, a najveću prednost u odnosu na protivnika su imali u meču protiv Alavesa kada su imali posjed lopte u svojim nogama 78,3.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!