NaslovnicaVijestiBayern dovodi jednog od najboljih igrača Europskog prvenstva za 80 milijuna eura!

Bayern dovodi jednog od najboljih igrača Europskog prvenstva za 80 milijuna eura!

1. srpnja je počeo ljetni prijelazni rok u Italiji, Španolskoj i Njemačkoj, a završit će 2. rujna. Što se tiče Francuske i Engleske, tamo je prijelazni rok počeo još 9. lipnja, a trajat će sve do 31. kolovoza.

U hrvatskoj se prijelazni rok otvara 15. lipnja, te će trajati sve do kraja kolovoza. U Francuskoj i Engleskoj je prijelazni rok počeo najranije, a najkasnije će se završiti u Rusiji, gdje transferi mogu da se dogovoraju sve do 17. listopada.

Najnovija izvješća javljaju kako Bayern želi dovesti hit igrača sa Europskog prvenstva. Radi se o talijanskom reprezentativcu Federicu Chiesi.

Julian Nageslmann je veliki navijač ofanzivca Juventusa. Njemački mediji pišu kako je Chiesa trenutno preskup za prvaka Bundeslige. Talijan trenutno vrijedi 80 milijuna eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!