NaslovnicaVijestiNAPOLI ODREDIO CIJENU: Evo koliko će Barcelona morati platiti za Kalidoua Koulibalyja!

NAPOLI ODREDIO CIJENU: Evo koliko će Barcelona morati platiti za Kalidoua Koulibalyja!

Prema pisanju španjolskih medija u posljednjih nekoliko dana, defanzivac i zvijezda Napolija Kalidou Koulibaly je jedna od glavnih meta Barcelone, čiji predstavnici su pratili njegov nastup protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

Napoli traži 100 miliona za Koulibalyja

Senegalski reprezentativac je impresionirao u pobjedi svog tima rezultatom 1-0, te su glavne zvijezde ‘Redsa’ Mohamed Salah i Roberto Firmino bili ‘nevidljivi’ pored njega na terenu.

[su_bet365_koeficijenti]

Tim Jurgena Kloppa nije uputio niti jedan udarac u okvir gola Napolitanaca na San Paolu, a nastup Koulibalyja je posebno iznenadio Arieda Braidu, jednog od skauta Barcelone, koji je susret posmatrao sa tribina. Katalonske novine Sport i Mundo Deportivo su izvijestile kako je Talijan navodno poručio čelnicima Blaugrane da pokušaju dovesti 27-godišnjaka.

Koulibalyjev bivši agent Bruno Satrin potvrdio je kako je razgovarao upravo sa Braidom o svom bivšem klijentu nakon utakmice u srijedu. Rekao je: “Kalidou može igrati za bilo koji klub na svijetu, bez obzira bila to Barcelona, Real Madrid ili Bayern Munchen. Nedavno je potpisao novi ugovor, ali vidimo kako Pique prolazi kroz težak period u Barceloni.”

Uprkos tome što čelnici Napolija u ovom trenutku nemaju namjeru riješiti se jednog od najboljih igrača, talijanske novine Corriere dello Sport su danas objavile informaciju kako će Koulibaly moći napustiti Napulj ukoliko stigne ponuda vrijedna 100 miliona eura. Senegalac je ove sezone odigrao ukupno devet utakmica u svim takmičenjima, od čega sedam u Seriji A, gdje se njegov tim trenutno nalazi na drugom mjestu sa 15 osvojenih bodova, čak devet manje od Juventusa, koji je odigrao utakmicu više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!