NaslovnicaVijestiNapoli za Osimhena traži 170 milijuna eura - "Manje ne dolazi u...

Napoli za Osimhena traži 170 milijuna eura – “Manje ne dolazi u obzir”

Victor Osimhen, napadač Napolija, očekuje se da će biti među najtraženijim igračima ovog ljeta. Nigerijac je u ovoj sezoni u 29 utakmica postigao 25 golova i pružio pet asistencija, što ga čini vodećim strijelcem Serie A.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njegov trenutni klub, koji se očekuje da će osvojiti naslov prvaka Italije, primio je mnogo upita u vezi s Osimhenovom dostupnošću. Međutim, prema talijanskim medijima, Osimhen će biti jedan od najskupljih igrača u povijesti.

Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, navodno traži 170 milijuna eura za Victor Osimhena, te za manju ponudu neće ni razgovarati s bilo kojim zainteresiranim klubom.

Manchester United i Chelsea su među najzainteresiranijim klubovima za dovođenje centarfora, što je prioritet za njihove trenere Erika Ten Haga i Grahama Pottera. Oba kluba imaju probleme s napadačima, a United je privremeno riješio problem dovođenjem Wouta Weghorsta. S druge strane, Chelsea ima samo jednog napadača, Kaija Havertza.

Nigerijski napadač Victor Osimhen prešao je u Napoli iz Lillea u ljeto 2020. godine za 75 milijuna eura. Od tada je u 91 utakmici postigao 53 gola i pružio 14 asistencija. Također je postao igrač nigerijske reprezentacije i u 23 nastupa za svoju zemlju postigao 15 golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!