NaslovnicaVijestiNaslijednik Beniteza: Nećete vjerovati kada saznate koliku platu će primati novi trener...

Naslijednik Beniteza: Nećete vjerovati kada saznate koliku platu će primati novi trener Newcastlea?

Rafa Benitez, koji je u prošloj sezoni osvojio 13. mjesto s Svrakama te je uspio ekipu zadržati u Premier ligi, otišao je iz kluba i nastavio karijeru u kineskom Dalian Yifangu. Zato su morali pronaći njegova nasljednika u Newcastleu, i očito su ga našli, iako na službeno imenovanje još treba sačekati.

Ostaje li Benitez

Kako se sada čini, novi trener ekipe bit će Steve Bruce. Bivši kapetan Manchester Uniteda, za kojeg je igrao devet godina, trenutno trenira Sheffield Wednesday. U dugoj karijeri, iskusni 58-godišnji stručnjak vodio je Sheffield United, Huddersfield, Wigan, Crystal Palace, Birmingham, Sunderland, Hull City i Aston Villa.

BOMBA IZ MINHENA: Salihamidžić završava dva najveća transfera u historiji Bayerna!

Bruce je navodno želio preuzeti Newcastle jer njegova obitelj dolazi iz ovog područja Engleske, zbog čega je također bio spreman za mnogo nižu plaću od svog prethodnika. Štoviše, on bi imenovanjem postao čak i najmanje plaćeni trener u Premier ligi.

Njegova godišnja plaća trebala bi iznositi milijun funti, što je oko 1,12 milijuna eura. Kada napomenemo da je Benitez zarađivao šest puta više (6,7 milijuna eura) od njega, onda je jasno kako Bruce imao “malu” isplatu.

Vlasnik kluba Mike Ashley štedi na svim područjima i ne pokazuje želju da podigne klub na još višu razinu. Ovo je još jedan udarac navijačima sa kojim je u vrlo lošim odnosima. Isto tako, nedostatak ambicije kluba bio je jedan od glavnih razloga za Beniteov odlazak.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!