NaslovnicaVijestiNastavlja se egzodus igrača iz Bayerna: Klub napušta još jedan starosjedioc!

Nastavlja se egzodus igrača iz Bayerna: Klub napušta još jedan starosjedioc!

Nakon Francka Riberya i Arjen Robena, još jedan starosjedioc koji je proveo osam godina u bavarskim redovima napušta ovu ekipu.

Bayern München će znatno pdomladiti ekipu u ljeto, što znači da neće biti mjesta za mnoge starije igrače u bavarskom timu. Dugo vremena se zna da nakon završetka sezone klupske legende Franck Ribery i Arjen Robben napuštaju klub, a danas je njihovim putem krenuo i 33-godišnji Bayrernov Brazilac Rafinha, koja je u Bayernu još od 2011. godine, a svoju odluku je objavio na konferenciji za štampu.

PATRICE EVRA ŽESTOKO NAPAO UNITED: “Kada su njega doveli, Unitedova povijest je znatno pala.”

“Proveo sam jako lijepo vrijeme ovdje. Iza mene je osam nezaboravnih godina. Nikad nisam mislio da ću tako dugo ostati u Njemačkoj, jer sam došao u Schalke kada sam imao svega 18 godina. Bilo je teško, jer sam se morao naviknuti na novi jezik, novu kulturu. Danas sam za sebe kažem da sam Nijemac, “rekao je Rafinha.

Rafinha se preselio u Bayern 2011. godine nakon kratke epizode u Genovi, a odigrao je ukupno 266 utakmica u majici najvećeg njemačkog kluba, osvojio šest naslova njemačkog prvaka, a 2013. je sa Bayernom postao prvak Europe.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!