NaslovnicaVijestiNavijači Reala jednoglasni: Kriv je Zinedine Zidane!

Navijači Reala jednoglasni: Kriv je Zinedine Zidane!

Nakon katastrofalnog početka sezone Real Madrida, navijači ovog kluba već traže krivca za loše rezultate. U prvom mandatu veoma uspješni trener Zinedine Zidane našao se pod lavom kritika jer nije uspio stabilizirati momčad.

ZINEDINE ZIDANE DOBIVA

Zinedine Zidane više nije nedodriljiv kod Realovih navijača. S puno zasluga nakon tri trofeja u Ligi prvaka, francuski se trener vratio na klupu krajem prošle sezone, ali loši rezultati su se nastavili. Nakon neuspjelog pripremnog razdoblja, početak sezone također je kaotičan. Nakon visokog poraza u srijedu protiv Paris St. Germain već se opasno kuha u Madridu.

VALVERDE IPAK NAPUŠTA BARCELONU? Evo tko će biti njegova zamjena!

Španjolski list AS u anketi je pitao čitatelje i navijače Reala o glavnom krivcu za trenutnu situaciju u klubu. Čak 57% od 72.657 birača proglasilo je Zidane najodgovornijim.

Realu također ne ide ni u domaćem prvenstvu, jer je u četiri ligaške utakmice slavio samo jednom, pobijedivši Celtu s 3 1 u Vigu. Sljedećeg tjedna očekuje ih izuzetno težak raspored, u kojem igraju protiv Seville, Osasune i Atletica, a upravo su ovo utakmice koje mogu spasiti ili pokopati Zidanea.

Bivša Realova zvijezda Predrag Mijatović također je bio izrazito kritičan prema pariškom debaklu i pun je sumnji: “Real je praktički bio izvan meča. Sezona već liči na prošlu i potrebno je vrlo brzo naći rješenje i poboljšati tim. “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!