NaslovnicaVijestiNe mogu da se ga riješe: Nogometaš kojeg su otjerali navijači se...

Ne mogu da se ga riješe: Nogometaš kojeg su otjerali navijači se vraća u Liverpool

Njemački golman Loris Karius prekinuo je pozajmicu u turskom Bešiktašu, jer se umorio od obećanja čelnih ljudi da će isplatiti zaostale plaće.

liverpool dogovorio kapitalca

Njemački golman Loris Karius ostvario je dječački san nastupom u finalu Lige prvaka, a nažalost, najveća utakmica u njegovoj karijeri bila je i početak njegovog okrutnog pada. Zbog ozbiljnih pogrešaka, on je bio krivac za poraz od Real Madrida, a kao rezultat toga Liverpool je odustao od njega, posudio ga je mnogo manje prestižnom turskom Bešiktašu i doveo jednog od najboljih golmana na svijetu, Alissona.

Šta će se desiti sa Bundesligom? Nijemci uradili korona testove u prve dvije lige i potvrdili čak 10 zaraženih

Danas je 26-godišnji Nijemac na raskršću karijere. Naime, napustio je Bešiktaš prije isteka posudbe, jer više nije mogao podnijeti obećanja kluba da će mu uplatiti dugovani novac.

“Bio sam vrlo strpljiv već mnogo mjeseci. Iste stvari su se događale i prošle godine. Žao mi je što je završilo ovako”, rekao je Karius, koji će se morati vratiti u Liverpool, gdje će biti treći golman iza Alissona i Adana.

“Želio bih reći da mi je bila velika čast igrati za ovaj klub. Bešiktaš može biti ponosan na svoje navijače jer je njihova podrška uistinu nevjerojatna. Uvijek su mi bili podrška te ću ih zato zauvijek pamtiti. Također bih se zahvalio svojim suigračima, trenerima i svim ostalim zaposlenicima u klubu. Od prvog dana ste me dočekali otvorenih ruku “, napisao je Karius u oproštajnom pismu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!