NaslovnicaVijestiNe propustite prvu utakmicu kvalifikacija za Euro - Hrvatska igra danas! Evo...

Ne propustite prvu utakmicu kvalifikacija za Euro – Hrvatska igra danas! Evo gdje gledati

Poljud je rasprodan za utakmicu kvalifikacija za Euro između Hrvatske i Walesa koja se igra u 20:45. Ovo je Hrvatskoj prva utakmica nakon osvajanja bronce na SP-u. Prema procjeni Transfermarkta, momčad Hrvatske vrijedi 363.5 milijuna eura i nalaze se na 7. mjestu FIFA-ine tablice, dok su gosti, Wales, 28. na svijetu i procjenjuju se na 146.3 milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Hrvatska je prošle godine ostvarila izniman uspjeh u elitnom razredu Lige nacija, nakon lošeg starta, i uspjela osvojiti prvo mjesto u konkurenciji Francuske, Danske i Austrije, te se plasirati u Final Four. Nakon toga su na SP-u osvojili treće mjesto pobjedom protiv Maroka.

Wales je također sudjelovao u elitnom UEFA-inom natjecanju i Svjetskom prvenstvu, ali su ostvarili daleko lošije rezultate. U Ligi nacija su izgubili pet od šest utakmica protiv Nizozemske, Belgije i Poljske, te su završili zadnji u svojoj jakosnoj skupini s samo jednim bodom. Za plasman na SP pobijedili su Austriju i Ukrajinu u baražu, ali su zatim u Kataru osvojili samo jedan bod i postigli tek jedan gol u skupini sa SAD-om, Iranom i Engleskom.

Hrvatska i Wales su u sličnoj situaciji kada se radi o rezultatima i stanju momčadi. Dok se hrvatski izbornik Zlatko Dalić oprostio samo s Dejanom Lovrenom, za kojeg ima niz zamjena u obrani, velški izbornik Robert Page provodi smjenu generacija nakon što su se oprostili legende Gareth Bale i Joe Allen. Unatoč tome, odsutnost tri ključna igrača zbog ozljeda jako remeti njegovu momčad protiv Hrvatske – prvi vratar Wayne Hennessey, stoper Ben Davies i Baleov nasljednik, napadač Brennan Johnson, neće biti dostupni.

Hrvatska je u kvalifikacijskoj skupini D zajedno s Walesom, Armenijom, Turskom i Latvijom. Nakon današnje utakmice između Turske i Armenije, Hrvatska će tri dana nakon utakmice protiv Walesa gostovati u Turskoj. Prema analitičarima, Hrvatska ima visoku šansu od 94,1 posto za plasman u jedno od prva dva mjesta u skupini, koja direktno vode na Euro iduće godine u Njemačkoj. Čak i ako ne uspiju, Hrvatska ima garantirano mjesto u dodatnim kvalifikacijama zbog plasmana na Final Four Lige nacija.

Utakmicu protiv Walesa možete gledati na Novoj TV.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!