NaslovnicaVijestiNE ŽELE GA U KLUBU: Santiago Solari svojim dolaskom preporodio Real ali...

NE ŽELE GA U KLUBU: Santiago Solari svojim dolaskom preporodio Real ali NISU SVI ZADOVOLJNI!

Nakon dolaska Santiago Solarija u klub, Real se vratio na pobjedničke staze te su slavili u četiri uzastopna susreta.

Argentinski trener u klub je stigao kao privremeno riješenje ali ga u klubu vide kao dugoročno, te su mu ponudili ugovor do ljeta 2021. godine. Na početku njegove avanture u klubu, navijačima je vratio osmijeh na lice, što nije slučaj sa svlačionicom jer je tamo nekoliko igrača koji uopšte ne žele razgovarati sa njim.

Messi MISLI OZBILJNO: Upravi Barcelone predstavio SPISAK potencialnih POJAČANJA!

Među njima su Isco i Marco Asensio, a posebno je “izvisio” Kiko Casilla. Kupovina Thibauta Courtoisa značila je da neće dobiti mnogo prostora za igru, ali je ipak očekivao da će barem biti drugi golman u ekipi. Posebno nakon glasina o odlasku Keylora Navasa.

U ovom trenutku Kostarikanac izgleda da ne ide nigdje. Štoviše, Santiago Solari očito uopće ne brine o tome, budući da Casilla trenira odvojeno od prvog tima. Čini se kao da više nije član Kraljevskog kluba. Zbog tog statusa odlučio je napustiti klub i sreću pronaći negdje drugdje.

Nedavno se oglasio i trener koji bi ga volio vidjeti u svom timu. To je Rafa Benitez, koji je prije tri godine doveo Casillu u Real. Sada ga želi ponovno vidjeti u Newcastleu, ali prvo će morati riješiti svoj status u Madridu. Teško je vjerovati da će Svrake biti spremne platiti neku (možda visoku) naknadu za 32-godišnjeg čuvara mreže, tako da je raskid ugovora najrealnija opcija.

Budućnost Isca i Asensia nije poznata, a mnogi klubovi stoje u redu za njihov potpis, posebno u Engleskoj. Bilo kako bilo, Solari ostaje u klubu, a pomenuti trojac će sreću vrlo vjerovatno potraažiti u drugom klubu.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!