NaslovnicaVijestiNećete vjerovati čime će se u budućnosti baviti doskorašnji reprezentativac Njemačke

Nećete vjerovati čime će se u budućnosti baviti doskorašnji reprezentativac Njemačke

Bivši njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski, koji je punio mreže na Evropskim i Svjetskim prvenstvima na zalasku je karijere pa se je odlučio oprobati u drugim poslovnim sferama u životu. Lukas Podolski naime u Kolnu otvara restoran brze prehrane, koji će voditi  sa još dva poslovna partnera.

doskorašnji reprezentativac Njemačke

Za razliku od prošlih godina, kada je punio mreže protivnika sada će Podolski puniti stomak svojih mušterija.Iznenađujući je to potez  s obzirom na novac zarađen u karijeri ali izgleda da je ljubav prema gastronomiji ipak presudila.

>> NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Andy Carroll u pregovorima sa velikim klubom iz Premier lige

Za 32-godišnjeg Podolskog, koji je za njemačku reprezentaciju postigao 49 golova u 130 utakmica, to je novi poslovni izazov nakon otvaranja slastičarne također u Kolnu u junu, javljaju njemački mediji.

Prema njegovoj glasnogovornici, nogometni igrač koji trenutno igra za japanskog prvaka Vissela Kobea, bit će nazočan na ceremoniji otvaranja restorana, kojeg ima u vlasništvu zajedno s još dva poslovna partnera.

[su_bonus]

Podolski je postao obožavatelj popularnih turskih uličnih jela tijekom dvogodišnjeg igranja za Istanbulski klub Galatasaray a i kako svi znamo kebab je najzastupljenije ulično jelo i u Njemačkoj, odakle naravno dolazi i Podolski.

[su_bonus]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!