NaslovnicaVijestiNećete vjerovati šta je prije dvije godine na Europskom prvenstvu Francuske radio...

Nećete vjerovati šta je prije dvije godine na Europskom prvenstvu Francuske radio Benjamin Pavard?! Danas svjetski prvak, a tada…

U modernom nogometu, koji je pun informacija, pristup do njih, statističke baze podataka i sve ostalo, teško je o igraču francuskog tima govoriti kao o nekome ko se pojavio kao niotkuda, ali ipak…

radio Benjamin Pavard

Bočni branič Benjamin Pavard bio je iznenađeni činjenicom što se uopšte našao među izabranicima trenera Didiera Deschampsa a još više iznenađuje za njega bilo je što je postao nezaobilazan članak francuskog početnog sastavaa i bez traga sumnje, prvoklasno otkriće Mundiala.

Skromni Pavard, član njemačkog Stuttgarta, nema ni najmanjih problema s time što ga javnost uzima kao nekog ko je pao s neba.

„Došao sam niotkuda. Mislim da ni sam nije shvatio što mi se dogodilo. Kada dođemo kući, tek ću tada osjetiti radost naših sunarodnjaka. To će biti nešto posebno”, rekao je za francusku televiziju TF1 Pavard, koji je otkrio zanimljivu anegdotu o tome gdje je većinu svojih trenutačnih suigrača gledao prije dvije godine na finalu Europskog prvenstva između Francuske i Portugala.

>> NEVJEROVATNO! Real Madrid se želi riješiti Luke Modrića, a razlog s obzirom na viđeno je ZAISTA NEVJEROVATAN!

„Prije dvije godine sam bio s prijateljima u navijačkoj zoni u Lilleu. Prije godinu dana sam igrao u drugoj njemačkoj ligi. Tijekom igre, nekoliko minuta prije kraja, pustio sam nekoliko suza. To je stvarno nevjerojatno velik uspjeh”, rekao je jedan od najomiljenijih igrača zlatnog francuskog tima.

[su_bet365_100bonus]

Jedan od Pavardovih prijatelja ponovno je objavio sliku iz fan zone u Lillu na društvenim mrežama kako bi potvrdio riječi novog svjetskog prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!