NaslovnicaVijestiNekada je vrijedio 70 milijuna eura, a sada ga nitko ne želi!

Nekada je vrijedio 70 milijuna eura, a sada ga nitko ne želi!

Arthur Melo (27) iz Brazila otpisan je i u Fiorentini. Došao je na posudbu iz Juventusa prošlog ljeta, a klubovi su se dogovorili oko otkupne klauzule od 20 milijuna eura. Fabrizio Romano izvještava da Fiorentina neće aktivirati tu opciju, što znači da će se Arthur vratiti u Juventus. S Juventustom ima ugovor do ljeta 2026. godine.

Juventus želi prodati Arthura svim silama, ali nitko ga ne želi kupiti. Ove sezone je za Fiorentinu odigrao 41 utakmicu, postigao jedan gol, upisao četiri asistencije i proveo na terenu 2690 minuta. Prije četiri godine prešao je iz Barcelone u Juventus za 80,6 milijuna eura, u jednoj kontroverznoj razmjeni u kojoj je Miralem Pjanić otišao u Barcelonu za isti iznos.

Arthur nikada nije uspio zauzeti značajnu ulogu u Juventusovom timu. Sezonu 2022./2023. proveo je na posudbi u Liverpoolu, ali nije imao značajniju minutažu zbog ozljeda. Za brazilsku reprezentaciju odigrao je 22 utakmice i postigao jedan gol. Nekada je njegova tržišna vrijednost bila 70 milijuna eura prema Transfermarktu, ali sada je pala na 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!