NaslovnicaVijestiNekada najbolji strijelac Premier lige se vraća u Englesku: Ekipa iz Londona...

Nekada najbolji strijelac Premier lige se vraća u Englesku: Ekipa iz Londona glavni kandidat za njegov potpis!

Vrijeme Graziana Pellea provedeno u kineskoj Super ligi moglo bi se uskoro završiti, a talijanski napadač povezan je s iznenađujućim povratkom u Premier ligu i to u ekipu iz glavnog grada Engleske.

najbolji strijelac Premier lige

Bivši  napadač Southamptona uskoro bi se mogao vratiti u Premier ligu. Za takav poduhvat ovaj 32-godišnji Italijan morat će pristati na znatno manju plaću od trenutne koju ima u Kini a koja iznosi 13,5 milijuna funti godišnje. On je trenutno član Shandong Lunenga u kojeg je stigao i Southamptona.

>> PALA JE ODLUKA: Kraj sapunice u Parizu, predsjednik PSG-a otkrio šta će se desiti sa Neymarom na kraju sezone!

Vjeruje se kako je West Ham glavni kadidat za transfer 32-godišnjaka, a tu vijest je prenio Daily Mail koji su pisali o tome kako David Moyes pred početak drugog dijela sezone u klub želi dovesti još jednog napadača i navdno je izbor pao na Pellea koji je u prošlosti sa ogromno uspjeha igrao u Engleskoj.

[su_bonus]

Pelle je proveo dvije sezone u Southamptonu između 2014. i 2016. godine, postigavši 30 golova u 81 nastupa prije nego što se odlučio na put do Dalekog istoka u ugovoru vrijednom 12 milijuna funti.

[su_bet365_100_bonus]

Moyes je također bacio oko na napadača Liverpoola Daniela Sturridgea, što je možda i realnije opcija jer bi Pelleova plaća mogla biti potencijalni problem u transferu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!