NaslovnicaVijestiNekadašnji golman Reala se suočava sa teškim optužbama: Prijeti mu velika suspenzija!

Nekadašnji golman Reala se suočava sa teškim optužbama: Prijeti mu velika suspenzija!

Marcelo Bielsa ima veliki problem u Leedsu koji zaista niko nije mogao očekivati. Njegov prvi golman optužen je za rasizam i prijeti mu čak 12 utakmica suspenzije!

Iz Engleske stiže vijest o krajnje neprimjerenom ponašanju vratara Leeds Uniteda Kika Casille. Bivši golman Real Madrida suočen je s teškim optužbama za rasističko vrijeđanje igrača Charltona Jonathana Leka, koji igra kao pozajmljeni igrač West Bromwicha za klub. On je uvredu prijavio sucu i delegatu, koji su kasnije slučaj predali na adresu nogometnog saveza Engleske.

Transfer glasine: Barcelona pronašla zamjenu za Suareza, Cavani pravi iznenađujući transfer, Atletico kupuje mladog Brazilca

Rasizam u Engleskoj shvaćaju vrlo ozbiljno, pa ne čudi što se Španac sada opravdano pribovaja teške kazne. Engleski mediji pišu da bi Casilla mogla dobiti zabranu igranja na čak 12 utakmica, što je jedna četvrtina utakmica u Championshipu!

Engleska nogometna federacija (FA) već je obavila razgovore sa oba igrača. Epilog slučaja će biti poznati sljedeći tjedan, ali neslužbeno bi Casilla trebao biti proglašen krivim te će proustiti veći dio sezone zbog nepromišljenog poteza.

Leeds je trenutno trećeplasirana ekipa sa zaostatkom od dva boda za vodećom ekipim West Bromwicha.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!