NaslovnicaVijestiNemir u svlačionici Chelseaja: Eden Hazard napao Contea zbog loše taktike protiv...

Nemir u svlačionici Chelseaja: Eden Hazard napao Contea zbog loše taktike protiv Citya

Belgijska zvijezda Eden Hazard kritizirao je taktiku njegove ekipe na nedjeljnom porazu protiv Manchester Cityja. Trenutni engleski prvak bio je u podređenom položaju od prvog do zadnjeg minuta susreta, a Hazard je očigledno pronašao krivca za poraz i to u treneru kluba – Antonio Conteu.

Eden Hazard napao Contea

 

Eden Hazard na Etihadu stadionu ponovno je igrao na položaju “lažne devetke”, a suigrači su mu rijetko dali loptu, jer je bio potpuno odsječen od ostatka tima. Chelsea je izgubio od Manchester Cityja, koji je bio previše jak i dominantan. Englesku prvaci su se branili protiv svojog protivnika i nisu pokazali apsolutno ništa u napadu.

>> Bivši veznjak Chelseaja otkrio: Želim se vratiti u klub prije završetka karijere!

“Kad sam napustio igru, osjetio sam da sam puno trčao, ali i da nisam igrao nogometnu utakmicu”, rekao je Hazard belgijskim medijima. “Mogli bismo igrati i tri sata, a ja ne bih dirao loptu, jedino na kraju susreta, bilo je malo bolje. U zadnjih 15 minuta imali smo više posjeda, a tako bismo trebali igrati od početka utakmice”, vjeruje on.

[su_premierleague]

Bivši engleski reprezentativac Jamie Redknapp opisao je taktiku Antonio Contea kao anti-nogometnu, a i sam Hazard se ne osjeća najbolje u ulozi napadača u samom vrhu napada. “Kada mi trener odredi tu poziciju, pokušavam dati sve od sebe, ali kao ekipa nismo dobro igrali, a napadaču je teško dobro igrati ako dodirne loptu tri puta”, dodala je prva zvijezda Chelseaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!