NaslovnicaVijestiŠpanjolski list AS tvrdi kako ima najveće šanse za trenersku poziciju: Neočekivani...

Španjolski list AS tvrdi kako ima najveće šanse za trenersku poziciju: Neočekivani kandidat za klupu Reala

Španjolski list AS objavio je ime novog kandidata za preuzimanje Real Madrida. U potrazi za privremenim riješenjem, Florentino Perez se sjetio trenera koji je ostavio velik dojam na Bernabeu.

Tko će naslijediti Santiago Solarija na klupi Reala? To je trenutno najaktualnije pitanje u španjolskom i, najvjerojatnije, europskom nogometu, ali sada je manje ili više jasno da Solari više neće moći nastaviti svoj rad nakon debakla protiv Ajaxa – čak i kada je u pitanju samo ova sezona.

Transfer glasine: Lo Celso na meti dva velika kluba, United prati igrača Benfice, Real dovodi dostojnu zamjenu ra Ronalda

Ozbiljni i najpoželjniji kandidati su Zinedine Zidane i Jose Mourinho, a dopisnik AS-a izvještava da je u Realeovom menadžmentu iz Madrida postavljen novi trener, spreman voditi tim do kraja sezone, te bi također bio potencijalno zanimljiv za dugoročnu suradnju.

AS izvješćuje da je Nizozemac Clarence Seedorf ovih dana boravio u Madridu kako bi prisustvovao na večeri s predstavnicima najvišeg menadžmenta Kraljevskog kluba i neformalno govorio o njegovoj dostupnosti za rukovodstvom tima.

Seedorf je trenutno zaposlen kao selektor reprezentacije Kameruna, a vrlo je cijenjen među navijačima Real Madrida, gdje je igrao s velikim uspjehom između 1996. i 1999. i bio je dio nezaboravne generacije koja je 1998. osvojila titulu prvaka Europe.

Zanimljivo je da je Seedorf ostavio dobar dojam i među navijačima Deportive iz La Corune, iako je Galicijski klub pod njegovim vodstvom ispao u drugu španjolsku ligu. Seedorfov Deportivo, međutim, igrao je atraktivan i agresivan nogomet, što je podsjećalo na njegovo vrijeme na klupi AC Milana, gdje nije imao mnogo uspjeha, ali je dobio veliku pohvalu za atraktivan i vrlo agresivan stil nogometa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!