NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lo Celso na meti dva velika kluba, United prati igrača...

Transfer glasine: Lo Celso na meti dva velika kluba, United prati igrača Benfice, Real dovodi dostojnu zamjenu ra Ronalda

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Real Madrid i Tottenham pomno prate i spremaju transfer za veznjaka Real Betisa Giovana Lo Celsa, prenosi Marca. Lo Celso je impresionirao u Betisu gdje igra kao posuđen igrač od PSG-a, pri čemu je ekipa iz La Lige odlučila iskoristiti opciju da kupi 80 posto njegovih prava za 25 milijuna eura.

Roma već ima privremenog trenera a od ljeta klub preuzima jedan od tri velika trenerska imena!

Manchester United poslao je izviđače da gledaju braniča Benfice Rubena Diasa u utakmici portugalskog kluba u četvrtak protiv Dinama, javlja The Sun. Dias, 21-godišnji kapetan Benfice, pojavio se kao glavna meta Crvenih vragova koji žele pojačati defanzivni dio tima na ljeto.

Real Madrid je spreman ponuditi 350 milijuna eura za potpisivanje zvijezde Pariza Saint-Germaina Neymara. Neymar će dobiti ugovor od nevjerovatnih 45 milijuna eura po sezoni, što mu omogućava veću plaću od bivšeg suigrača Lionela Messija. Navodi se kako u Parizu Mbappeu žele dati potpunu slobodu u ekipi, te je to jedan od razloga prodaje Neymara.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!