NaslovnicaVijestiNeočekivani problemi u Madridu: Igrači zahtijevaju novac ili neće započeti sa treninzima

Neočekivani problemi u Madridu: Igrači zahtijevaju novac ili neće započeti sa treninzima

Protesti nogometaša širom Španjolske se nastavljaju. Također i u glavnom gradu Španije Madridu, gdje nogometaši nisu spremni za grupni trening ako im klub do tada ne isplati punu plaću. Nije riječ o Real Madridu nego klubu iz predgraša, Rayo Vallecanu.

Nogometaši španskog drugoligaša Raya Vallecana ne žele započeti sa timskim treninzima. Oni dijele sudbinu mnogih španjolskih nogometnih klubova, uključujući istaknute prvoligaške klubove, koje su smanjile plaće igračima. Neki čak i do 70 posto. Ovo je, naravno, veliko ometanje prihoda igrača, posebno za igrače koji nemaju visoke plaće i visok saldo na svom kontu.

Transfer glasine: Bivši igrač Dinama na meti Reala, velikani u redu za Adamu Traorea, još jedan klub ulazi u trku za Havertza

Nogometaši kluba iz predgrađa Madrida odlučili su da preko donešenih odluka i mjera neće olako preći. Sad kad su treninzi opet dopušteni, očekuju da klub isplati pune plaće. Umjesto treninga u centru za trening, oni su, dakle, trenirali pojedinačno.

Prošli tjedan sličan prosvjed izveli su nogometaši Elchea i oni su bili uspješni, uprava ih je poslušala te im je za ovaj mjesec uplatila pun iznos plaće. Kakva sudbina čeka igrače Rayo Vallecana, saznat ćemo u narednim danima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!