NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bivši igrač Dinama na meti Reala, velikani u redu za...

Transfer glasine: Bivši igrač Dinama na meti Reala, velikani u redu za Adamu Traorea, još jedan klub ulazi u trku za Havertza

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Manchester City, Liverpool i Manchester United spremni su za borbu za zvijezdu Wolvesa Adamu Traorea, javlja Le10Sport. Dvadesetšestogodišnjak je otkriće ove sezone, koristeći svoje impresivne fizičke i tehničke atribute postao je jedan od najopasnijih krila Premier lige. Bayern München također prati Traorea, kojem su još preostale tri godine ugovora na Molineuxu.

CAS odlučuje o žalbi Cityja, da li će “Građani” uspjeti da obore dvogodišnju suspenziju?

Real Madrid ulazi u trku za zvijezdu Bayer Leverkusena, Kai Havertza, tvrdi Le10Sport. Dvadesetogodišnji vezni igrač postao je jedan od najtraženijih igrača u Europi, a mnoštvo velikih klubova od ranije je već zainteresirano za njegov potpis. Šef Reala Zinedine Zidane označio je njemačkog internacionalca svojim glavnim prioritetom za ovo ljeto.

Real Madrid spreman je poslati ponudu za bivšeg igrača Dinama, trenutno člana Lillea Gabriela Magalhaesa kao alternativu Dayotu Upamecanu, prenosi AS. Upamecano je Realova obrambena meta broj jedan, ali teško će postići dogovor s njegovim klubom RB Leipzigom te se se okrenuli Brazilcu koji iza sebe ima odličnu sezonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!