NaslovnicaVijestiNesporazum među nogometašima Reala: Sve je počelo kada je Benzema izašao iz...

Nesporazum među nogometašima Reala: Sve je počelo kada je Benzema izašao iz igre…

Neobičan događaj desio se sinoć na prvenstvenoj utakmici između Reala i Leganesa, gdje su madriđani sa rezervnom postavom slavili i tako i matematički osigurali nastup u Ligi prvaka. Jasno je da je madriđanima Liga prvaka i susret sa Bayernom prioritet te da su rasterećeno ušli u ovaj meč ali ono što se desilo na ovom susretu je u najmanju ruku bizarno i poprilično neprofesionalno.

nogometašima Reala

Real je došao do nove pobjede na domaćem terenu, te je tako osigurao nastup u sezoni Lige prvaka u sljedećoj sezoni. Slavili su protiv “gradskog” rivala Leganesa rezultatom 2:1. Ovog puta trener Zinedine Zidane ponudio je šansu za igru rezervistima, budući da madriđani nemaju šanse u borbi za titulu španjolskog prvaka. U 68. minuti Karim Benzema je zamijenjen a nakon izmjene došlo je do neobične komplikacije.

>> Zvijezda Real Madrida odlazi u Liverpool: Anfield je njegova sljedeća destinacija

Budući da su bili bez Sergija Ramosa i Cristiana Ronalda, Marcelo je trebao preuzeti ulogu kapetana.

No, budući da je i Brazilac bio odsutan, a jedini zamjenik kapetana bio je Benzema, došlo je pometnje. Nijedan od četvero igrača koji imaju raspoređene uloge kapitena nisu bili na terenu, pa su se se morali međusobno dogovoriti i odlučiti o kapitenu.

[su_champions_league]

Marco Asensio, koji je zamijenio Benzemu, namjeravao je predati kapetansku vrpcu Casemiru, ali Brazilacu ju je odbio te ga je proslijedio Garethu Baleu. Španjolski vezni igrač tada ju je predao Balu, koji je odigrao ulogu do kraja utakmice, ulogu koju do sada nije imao u Realovu dresu. Ulogu kapetana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!