NaslovnicaVijestiNeugodna situacija za Casemira: Dok je on u Madridu igrao derbi u...

Neugodna situacija za Casemira: Dok je on u Madridu igrao derbi u predgrađu Madrida pljačkali njegovu kuću!

U Španjolskoj pljačkaši i dalje prazne kuće nogometaša. Ovaj put meta je bio vezni igrač Real Madrida, koji je ostao u šoku nakon što je pogledao svoj mobitel nakon derbija, koji je odigran sinoć.

Nakon jučerašnjeg gradskog derbija, koji je bi sve samo ne “veliki” derbi, Casemiro i njegovi suigrači iz Reala ušli su u svlačionicu. Kad je ušao i pogledao svoj mobitel, ostao je zatečen. Brazilski vezni igrač bio je preplavljen pozivima i porukama od kuće od strane svoje supruge.

Transfer glasine: West Ham odredio cijenu za Ricea, Bayern ne odustaje od Sanea, Wolvesi žele igrača Reala

Njegova supruga i kći već su iskusili kako je biti dio nogometnog glamura, koji naravno ima i svoju mračnu stranu. Ta mračna strana, pogotovo u Španiji je i pljačkanje nogometaša i njihovih domova u kojima borave. Tako su lopovi jučer opljačkali kuću spomenutog nogometaša. Supruga i kći su na svu sreću prošli bez ogrebotine, ali razbojnici su uzeli sve što su htjeli.

Ranije u Madridu meta pljačkaša su bili gotovo svi igrači ovog kluba, svi osim jednog. Pogađajte o kome je riječ? Naravno, to je Cristiano Ronaldo koji ima tako obezbjeđenje da niko ne može prići njegovom domu bez znanja osiguranja. Tako je barem bilo u Madridu, a sada je i u Torinu, pretpostavljamo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!