NaslovnicaVijestiTransfer glasine: West Ham odredio cijenu za Ricea, Bayern ne odustaje od...

Transfer glasine: West Ham odredio cijenu za Ricea, Bayern ne odustaje od Sanea, Wolvesi žele igrača Reala

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

West Ham se nada da će uspjeti zadržati prvu zvijezdu ekipe Declana Ricea dodijelivši igraču cijenu od 100 milijuna funti, tvrdi Express. Engleski reprezentativac Rice privukao je zanimanje Manchester Uniteda i Cityja otkako je u momčadi Hammersa debitovao prije dvije godine. United je pokušao prisiliti West Ham na prodaju prošlog ljeta, ali su u Londonu uspjeli da zadrže igrača.

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Andriy Shevchenko bi važio za najskupljeg igrača u povijesti Premier lige!

Krilo Manchester Cityja Leroy Sane i dalje je na radaru ekipe Bayerna iz Münchena koja će se za njegov potpis boriti i u januarskom transfer roku, prenosi The Sun. Sane se nada da će se oporavak od teške ozljede znatno ubrzati te kako će se na teren vratiti već siječnju 2020. A ako se uspije vratiti u punu kondiciju, Bayern je spreman poslati novu ponudu za njegove usluge.

Wolvesi planiraju poslati ambicioznu ponudu za mladića Real Madrida Martina Odegaarda, prenosi Mirror. Dvadesetogodišnjak trenutno uživa u uspješnoj posudbi u redovima madridskog rivala u La Ligi Real Sociedada, a navodno Zinedine Zidane ne žuri da se Norvežanin vrati u klub koji je polako počeo gubiti strpljenje.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!