NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN DOGAĐAJ: Golman odglumio povredu zbog muslimanskog svetog mjeseca Ramazana

NEVJEROVATAN DOGAĐAJ: Golman odglumio povredu zbog muslimanskog svetog mjeseca Ramazana

Trener reprezentacije Tunisa Nabil Maaloul priznao da je čuvar mreže ove selekcije Mouez Hassana u nekoliko posljednjih pripremnih susreta simulirao i glumio povrede kako bi njegovi suigrači imali vremena da prekinu post i potraže osvježenje za vrijeme Ramazana.

odglumio povredu

Iza reprezentativaca Tunisa je veoma naprna sedmica. Trener Nabil Maaloul je tijekom iscrpljujućih prijateljskih susreta s Portugalom i Turskom (neriješeno 2: 2), u dogovoru s vratarom, Hassan Mouezom dogovorio simuliranje i kraću pauzu, kako bi njegovi štićenici potražili osvježenje nakon što je isteklo vrijeme posta.

>> KO ĆE BITI TRENER REALA?! Ovo su svi kandidati za preuzimanje klupe madriđana!

Hasan je u drugoj polovici ova dva susreta dvaput nepovrijeđen ležao na travi, a njegov cilj je bio jasan – omogućiti saigračima da se osvježe i popiju vodu jer je upravo u to vrijeme završio post. Hassan, član francuskog drugoligaša Chateaurouxa, se na Twitteru našalio da je stvarno bio ozlijeđen, ali je trener Maaloul napravio predstavu od svega toga.

„Ja sam sve zajedno osimislio. Sve je bilo pripremljeno te sam mu samo rekao da se sruši na teren kako bi drugi igrači imali dovoljno vremena da prekinu post. To vrijedi i za nas u stručnom stožeru”, otvoreno je priznao Maaloul.

[su_live_koeficijenti]

“Igrači imaju pravo učiniti ono što im je potrebno, to je naša vjera. Teško je biti 16 sati bez vode, bez pića, pogotovo ako imate dva treninga, ali smo se prilagodili.”

Tunisci moraju izdržati još jednu pripremnu igru ​​koju će igrati s Španjolskom u Krasnodaru, a onda će Ramazan završiti neposredno prije prve utakmice prvenstva, koju će Afrički tim igrati 18. lipnja.

[su_bonus]

“Sada to nije problem, problem će biti nakon ramazana, kada će mišići biti malo umorni. Nadajmo se da će sve biti dobro”, nastavio je Maaloul.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!