NaslovnicaVijestiNevjerovatan peh u engleskoj Premier ligi: Na istoj utakmici golman i najskuplje...

Nevjerovatan peh u engleskoj Premier ligi: Na istoj utakmici golman i najskuplje pojačanje kluba pokidali ligamente koljena

Aston Villa je u jednom meču izgubila dva izuzetno važna igrača za ostanak u Premier ligi. Klub treba brzo pronaći zamjenu ali će to biti vrlo teško s obzirom da se radi o golmanu i o najskupljem igraču u historiji ovog kluba.

Aston Villa pobijedila je u prvoj utakmici u novoj godini pobijedivši ekipu Burnleyja. Ipak, klub iz Birminghama skupo je platio za tu pobjedu. Izgubio je dvojicu igrača, obojicu na duže vrijeme a obojica su u dosadašnjem dijelu sezone bili jedni od ključnih igrača ove ekipe.

Transfer glasine: Dani Olmo bi mogao u Englesku, United želi nogometaša Barce, Real kupuje tri nova igrača

Golman Tom Heaton i napadač Wesley Moraes, koji je u klub stigao kao najskupljepojačanje u historiji (Club Brugge ga je prodao za 25 milijuna eura), ozlijedili su ligamente koljena.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Obojica nogometaša moraju na operaciju i za njih je ova sezona već završena. Aston Villa, koji se bori za opstanak u Premier ligi, ovog mjeseca mora pronaći zamjenu za oba igrača što će biti vrlo teško jer prvog golamna usred sezone je teško zamjeniti a pogotovo igrača koji je najskuplje pojačanje u historiji kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!