NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dani Olmo bi mogao u Englesku, United želi nogometaša Barce,...

Transfer glasine: Dani Olmo bi mogao u Englesku, United želi nogometaša Barce, Real kupuje tri nova igrača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali tog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Transfer rok je već počeo, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Chelsea je dao ‘čvrsto obećanje’ mladom španjolskom reprezentativcu, i igraču zagrebačkog Dinama, Dani Olmu, da bi potpisom za njih dobio sigurne minute na terenu prenosi Sport. 21-godišnjak, bivši igrač Barcelone, meta je Katalonaca, ali Frank Lampard nada se da će uspjeti da ga dovede u London. Olmo je debitovao za Španjolsku u studenom, postigavši ​​pogodak s klupe u pobjedi nad Maltom.

Vratar Ajaxa Andre Onana senzacionalno otrkiva: Klub ga nije želio potpisati zbog njegove boje kože!

Manchester United zainteresiran je za potpis Barceloninog desnog beka Nelsona Semeda, prenosi Sport. Ole Gunnar Solskjaer zadovoljan Aaronom Wan-Bissakom na desnoj strani obrane, ali bi brzonogi Portugalac očito mogao igrati ofanzivnije na terenu. Tvrdi se da su u Unitedu već stupili u kontakt s Jorgeom Mendesom.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Zinedine Zidane mogao bi se vratiti u Francusku kako bi potpisao čak tri igrača iz Lillea, navodi Marca. Napadač Victor Osimhen, vezni igrač  Boubekery Soumare i branič Gabriel na meti su Real Madrida – ali svaki će transfer vjerojatno morati pričekati do ljeta. Također se tvrdi da će Mariano i Brahim Diaz vjerojatno napustiti Santiago Bernabeu u siječnju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!