NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN PODATAK: Nećete vjerovati koji trener je najmanje plaćen u Seriji A!

NEVJEROVATAN PODATAK: Nećete vjerovati koji trener je najmanje plaćen u Seriji A!

U današnjem svijetu nogometa gdje se sve vrti oko novca i biznisa ogromni transferi postali su normalna stvar, plate nogometaša također, a u zadnje vrijeme i treneri polako ali sigurno zauzimaju svoje mjesto što se tiče većih investicija u nogometu. Guardiola je jedan od najplaćenijih na svijetu sa oko 20 miliona eura godišnje, a šta je sa onim sa dna ljestvice? Nećete vjerovati koje ime se tu nalazi…

koji trener je najmanje plaćen

Uskoro se očekuje da će Gennaro Gattuso potpisati novi ugovor sa njegovim Milanom, a dok ga produži sadašnji ugovor, on će i dalje biti najmanje plaćeni trener u talijanskoj Serie A. Nevjerovatan podatak kada uzmemo u obzir da je u pitanju nekada veliko nogometno ime ali i veliki nogometni klub.

Fabio Pecchia trener Verone bio je na dnu ljestvice što se tiče visine plate, a od dolaska Gennara Gattusa u AC Milan to se je promjenilo i sada je upravo Gattuso na samom dnu ljestvice. Plata trenera Verone, Fabio Pecchie iznosi “svega” 250.000 eura, što je moramo priznati za današnje ogromne cifre u nogometu sitniš. Dok ne potpiše novi ugovor sa Milanom, što bi se trebalo uskoro desiti, “čast” najmanje plaćenog trenera pripada Gattusu.

>> BOMBA IZ MADRIDA: Atletico pronašao zamjenu za Griezmanna u Njemačkoj!

Nasljednik Vincenzo Montelle ( koji je imao platu u Milanu od tri milijuna eura godišnje) još nije potpisao novi ugovor, pa i dalje radi za 120.000 eura, koliko je zarađivao kao i trener mladog tima Milana.

[su_bonus]

Najplaćeniji trener u Serie A je Juventusov Max Allegri, koji godišnje prima sedam milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!