NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN POTEZ: Čelnici Milana na kormilo kluba postavljaju ovog trenera

NEVJEROVATAN POTEZ: Čelnici Milana na kormilo kluba postavljaju ovog trenera

Nakon što je imenovan za prvog čovjeka kluba, Gennaro Gattuso bi ubrzo mogao završiti svoju kratkotrajnu avanturu u ovom klubu. Niz loših rezultata i igra bez repa i glave glavni je razlog za njegov odlazak a čelnici kluba na njegovo mjesto žele da postave trenera koji je u prošlosti već vodio klub.

Čelnici Milana

Iako Vincenzo Montella više ne obavlja posao trenera  kluba,AC Milan ga i dalje plaća kao trenera. Zato La Stampa sada nudi zanimljivu kombinaciju još uvijek neuspješnog AC Milan, a ona zvuči pomalo nevjerovatno.

>> LIVERPOOL FINALIZIRAO TRANSFER? Cijena dogovorena. Na Anfield stiže ogromno pojačanje

Budući da Gennaro Gattuso nije uspio osvojiti više od četiri poena u četiri utakmice, on ima vrlo malo vremena da spasi svoj posao. U slučaju lošeg rezultata u narednoj utakmici, koju će AC Milan u srijedu igrati u talijanskom kupu, gdje će njegov protivnik biti veliki rival Inter, koji ove sezone igra u odličnoj formi Gattuso bi već trebao biti bivši.

[su_bonus]

Ako Gattuso ode iz kluba, a velike su šanse za to, postoji mogućnost da ga zamijeni njegov prethodnik, Montella. Ako se to dogodi, bilo bi malo neobično, ali za standarde talijanskog nogometa, zapravo, ne toliko. U Italiji, treneri rijetko prekidaju ugovore kada izgube posao s toga postoji mogućnost da se taj ugovor ponovo aktivira.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!