NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA PONUDA?! Za povratak Pogbe u klub Juventus je spreman napraviti presedan...

NEVJEROVATNA PONUDA?! Za povratak Pogbe u klub Juventus je spreman napraviti presedan u današnjem nogometu!

Prema pisanju talijanskih medija, Juventus je odlučan vratiti francuskog veznjaka u svoje redove. Francuz je najbolje dane karijere proveo u Juventusu, a od transfera u United, muku muči sa pronalaskom optimalne forme.

Paul Pogba igrao je za Juventus između 2012. i 2016., a zatim se vratio u Manchester United u velikom transferu vrijednom 105 milijuna funti. O povratku Francuza razgovaralo se dugo, očito su u taboru talijanskih prvaka shvatili da je odlazak Pogbe bio velika pogreška.

Leo Messi vs Cristiano Ronaldo? Statistika iz ove godine govori sve, ali “statistika je kao bikini”…

Uprava Juventusa sada je spremna platiti 150 milijuna eura i u Manchester poslati dva igrača. Uz pomenuti novac spremni su se odreći Aarona Ramseyja i Adriena Rabiota – obojica su stigla u Torino prošlog ljeta. Francuz Rabiot nije uspio uvjeriti trenera Sarrija, a Ramsey – kao u Arsenalu – ima dosta problema s ozljedama.

Gazzetta dello Sport ima informacije da su u Juventusu dobro razmislili i da neće odustati od povratka Pogbe. Cijena će biti visoka, ali ipak prihvatljiva. Ramsey i Rabiot više nisu u ozbiljnim planovima torinskog kluba.

Tuttosport je napisao da se Pogba također želi vratiti u Italiju, a njegov agent Mino Raiola dodao je: “On se želi vratiti. Italija mu je drugi dom. O tome sam već razgovarao s Nedvedom.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!