NaslovnicaVijestiNevjerovatna i tužna ispovjest! Mladi engleski golman koji je mnogo obećavao prekinuo...

Nevjerovatna i tužna ispovjest! Mladi engleski golman koji je mnogo obećavao prekinuo karijeru zbog društvenih mreža!

Život profesionalnog nogometaša sa sobom nosi mnoga opterećenja koja neki ne mogu savladati. Posebno je tužna priča o mladom golmanu koji je bio član mladih selekcija engleske reprezentacije i koji je mnogo obećavao.

Mladi engleski reprezentativac Ted Smith nikada ranije u karijeri nije skrenuo pažnju na sebe u nogometnom svijetu, ali ipak mu je nedostajalo puno toga da se probije na najveću scenu. Nedavno je postao član prvog tima engleskog Southend Uniteda, a bio je i član selekcija engleske reprezentacije u dobnim kategorijama od 18 do 20 godina.

Rasipa se sjajna ekipa Ajaxa: Da li će velika zvijezda napustiti klub bez oproštaja i potpisati za Barcelonu?

Smith je nekada bio vrlo perspektivan nogometaš, ali tokom prelaza na profesionalni nogomet susreo se s mnogim novim izazovima koje nije uspio prevladati. Smith je postao opsjednut društvenim mrežama, što je on osobno doživljavao kao veliki pritisak.

“To nisam bio ja. Uživao sam u tome. Volio sam treninge i utakmice, ali nisam se mogao nositi s pritiskom. Nakon svake utakmice išao sam na društvene mreže i čitao što su ljudi napisali o meni. Nakon loše utakmice , uslijedio je niz negativnih komentara “To me je crpilo sa svih strana. Prilično me pogodilo jer nisam mogao održati pozitivnost. S vremenom sam se plašio igranja utakmica i nikad se nisam riješio tog straha. U životu ima puno ljepših stvari od stresa zbog fudbala.” rekao je Smith koji je nogometnu karijeru zaključio u dobi od 24 godine iz gore navedenih razloga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!