NaslovnicaVijestiRasipa se sjajna ekipa Ajaxa: Da li će velika zvijezda napustiti klub...

Rasipa se sjajna ekipa Ajaxa: Da li će velika zvijezda napustiti klub bez oproštaja i potpisati za Barcelonu?

Nakon Hakima Ziyecha, koji već ima ugovor s Chelseajem u džepu, Ajax će možda izgubiti još jednog sjanog nogometaša. Vrijeme je da krenem dalje, rekao je i Andre Onana.

Kraj sezone u Nizozemskoj dopušta trenerima, a posebno igračima, da razmišljaju o transferima. Nizozemski mediji već nagađaju o budućnosti vratara Ajaxa, koji je posljednjih pet godina na golu nizozemskog giganta. Andre Onana je ovo nagađanje pokrenuo sam, u jednom od intervjua.

Transfer glasine: Everton dovodi ogromno pojačanje, defanzivac Lillea na radaru velikih klubova, kako Lampard nagovara Mertensa da pređe u Chelsea?

“Prošao sam pet slavnih i uspješnih godina u Ajaxu, ali vrijeme je da krenem naprijed”, rekao je 24-godišnji Onana, koji je prošlog ožujka produžio ugovor s Ajaxom do 2022. godine.

Kamerunac opasno koketira s Barcelonom, gdje je branio kao mladić. Onana ima dogovor s Ajaxom da klub neće stajati na putu prelaska u bolji klub uz adekvatnu naknadu. Trenutak za prodaju nije najbolji zbog trenutne krize, jer su se u Ajaxu nadali da će dobiti oko 40 milijuna eura za Kamerunca, što se gotovo sigurno može zaboraviti ovog ljeta.

De Telegraaf nagađa da je Onana zanimljiv i PSG-u, Dortmundu, Chelseaju, AC Milanu i Tottenhamu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!