NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Everton dovodi ogromno pojačanje, defanzivac Lillea na radaru velikih klubova,...

Transfer glasine: Everton dovodi ogromno pojačanje, defanzivac Lillea na radaru velikih klubova, kako Lampard nagovara Mertensa da pređe u Chelsea?

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

FRANK LAMPARD RAZGOVARAO

Everton je veznjaka Real Madrida Jamesa Rodirugueza označi kao glavnu transfer metu za ovo ljeto, javlja Mundo Deportivo. Carlo Ancelotti nada se ponovnom udruživanju snaga s Kolumbijcem, sa kojium je surađivao upravo u Madridu. Karamaele su spremne 28-godišnjaku ponuditi četverogodišnji ugovor u pokušaju da ga odvrate od ponuda Arsenala, Chelseaja i Wolvesa.

FIFA predložila promjenu nogometnog pravila zbog koronavirusa

Arsenal, Chelsea i Everton bore se za potpis protiv Lilleovog srednjeg defanzivca Gabriela, prenosi Le10Sport. Everton je već ponudio 35 milijuna eura za 22-godišnjaka, koji još uvijek razmatra sve ponude. S obzirom na to da će Leicester još pokušavati da ga doveder, Gabriel će imati puno klubova za izbor u Premier ligi, ukoliko odluči napustiti Francusku.

Posrednik u ovom transferu Vincenzo Morabito tvrdi je da šef Chelseaja Frank Lampard zvao zvijezdu Napolija Driesa Mertensa “gotovo svakodnevno”. Mertens bi trebao biti slobodan agent nakon završetka sezone, a nekoliko klubova iz cijele Europe postavlja se u red da dovedu ovog sjajnog 32-godišnjaka. Chelsea je bio vrlo blizu dovođenja Belgijanca u januaru a izgleda da će Lampard učiniti sve kako bi finalizirao ovaj transfer.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!