NaslovnicaVijestiNevjerovatno kakve premije: Koliko je Barca morala isplatiti igračma za osvojenu La...

Nevjerovatno kakve premije: Koliko je Barca morala isplatiti igračma za osvojenu La ligu i superkup Španije?

Financijsko izvješće za sezonu 2018/19 pokazuje da je Barcelona isplatila čak 92 milijuna eura svojim igračima za naslov španjolskog prvaka i trofej španjolskog Superkupa. S obzirom na visinu premija, za Barcu je i bolje što nije osvojila Ligu prvaka.

BARCELONA SPREMNA

Nogometaši Barcelone ne mogu se žaliti na financijske uvjete, jer niti jedan drugi nogometni klub ne troši toliko novca na plaće svojih igrača kao Barcelona. U sezoni 2018./19., Barcelona je platila igračima i trenerima, pazite sada, nevjerovatnih 525 milijuna eura, što samo po sebi premašuje proračune mnogih europskih velikana.

Samuel Eto’o dao izjavu koja se neće svidjeti Guardioli: “Kao trener je vrhunski ali…”

Od ovog iznosa, 417 milijuna eura je palo na plate igrača, a još je upečatljiviji podatak da je Barcelona isplatila čak 92 milijuna eura svojim igračima u obliku premija.

Većina igrača zaradila je premiju s titulom španjolskog prvaka, koja je, uz španjolski Superkup, jedina titula koju je katalonski div osvojio prošle sezone. U Ligi prvaka je u polufinalu izgubio od Liverpoola, a u finalu Kupa Kralja poraženi su od Valencije.

Ukoliko bi Barcelona kojim slučajem stigla i do titiule u Evropi, premije bi nadmašile iznos od 600 miliona eura, što je više nego ukupna dobit kluba za prošlu godinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!