NaslovnicaVijestiSamuel Eto'o dao izjavu koja se neće svidjeti Guardioli: "Kao trener je...

Samuel Eto’o dao izjavu koja se neće svidjeti Guardioli: “Kao trener je vrhunski ali…”

Penzionisana kamerunska zvijezda, Samuel Eto’o jedan je od onih koji su imali priliku raditi s možda i najvećih trenera u novijoj nogometnoj historiji, Josepom Guardiolom i Joseom Mourinhom.

Eto'o otkrio šta je rekao suigračima pred finale Lige prvaka

Nedavno umirovljeni kamerunski superstar Samuel Eto’o imao je priliku raditi s trenerima koji su u to vrijeme (ali i danas) bili na vrhuncu svoje moći. U Barceloni je osvojio Ligu prvaka pod vodstvom Pepa Guardiole, a u Interu je isti uspijeh ponovio s Joseom Mourinhom koji mu je, prema vlastitim riječima, više sjeo pod kožu nego Guardiola.

GUARDIOLA I ZIDANE SE BORE ZA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Zvijezda iz Serije A dogovorila osobne uvjete sa Građanima?

Eto’o je imao nekih otvorenih sukoba s Guardiolom i nikada se u potpunosti nije pomirio nad činjenicom da je upravo Guardiola taj koji najviše favorizira dolazak Zlatana Ibrahimovića i posljedično Eto’ov odlazak iz kluba.

“Volim Guardiolu kao trenera, ali ne kao čovjeka. Naučio sam puno od njega što se tiče nogometa. Neke stvari je radio bolje od ostalih. Najbolji je trener ikada, ali naravno i najbolji treneri gube mečeve”, rekao je Eto’o.

Eto’o je bio prvi napadački izbor Guardiole, koji ga je i “otjerao” iz kluba što se pokazalo kao velika greška jer je Kamerunac sezonu kasnije vodio Inter do titule u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!