NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO OTKRIĆE: "Malo je nedostajalo da jedan od najboljih igrača iz Premier...

NEVJEROVATNO OTKRIĆE: “Malo je nedostajalo da jedan od najboljih igrača iz Premier lige zaigra u Partizanu”

Internetom se proširila zanimljiva anegdota poznatog nogometnog trenera koji bi s nešto više financijske moći mogao tada dovesti u Srbiju jednog od najcjenjenijih napadača današnjice – Jamie Vardya.

Partizan

Prije nekoliko godina Avram Grant trenirao je beogradski Partizan, a poznati strateg poznat je po tome što uvijek ima širok popis mladih i talentiranih igrača koje želi ili koje dovede u klub. Godine 2012. direktoru beogradskog kluba predložio je kupnju Jamieja Vardyja, ali klub nije uspio dovršiti posao.

Neslana šala ga skupo koštala: Bernardo Silva suspendovan zbog rasizma

“Kada je stigao, Grant nam je rekao da kupimo Vardy za milion eura i ulaganje će se isplatiti. Ali mi u to vrijeme nismo imali ni centa, a kamoli milion eura. Nije bilo čak ni generalnog sponzora. Iako je Vardy igrao u petoj ligi, bio je sjajan, ali vrlo nepoznat javnosti. “, otkrio je tada direktor kluba Dragan Đuričić.

U to vrijeme je sada 32-godišnji Vardy igrao za petligašku momčad Fleetwood Towna, nakon čega je prešao u Leicester City, gdje je šokantno osvojio Premijer ligu 2016. godine pod vodstvom Claudija Ranierija te je bio najbolji strijelac lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!