NaslovnicaVijestiNewcastle United dovodi igrača Manchester Cityja koji je tri puta osvajao Premier...

Newcastle United dovodi igrača Manchester Cityja koji je tri puta osvajao Premier ligu!

Prema izvješćima, Newcastle United u siječanjskom prijelaznom roku želi dovesti lijevog beka Manchester Cityja Oleksandra Zinchenka.

Nakon što ih je preuzeo Saudijski fond za javna ulaganja, očekuje se da će Newcastle biti aktivan na tržištu transfera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A prema Daily Mailu, Newcastle je zainteresiran za ukrajinskog reprezentativca Zinchenka i želi ga dovesti na posudbu.

Zinchenko je potpisao za City iz FC Ufe u ugovoru od 1,7 milijuna funti 2016. godine i postao je koristan igrač za Pepa Guardiolu, osvojivši tri naslova u Premier ligi.

Ove sezone 24-godišnjak smatra da je teško doći do prve postave zbog senzacionalne forme Joaoa Cancela na lijevom beku, u kombinaciji s teškim ozljedama.

Iako je započeo u prvoj postavi u pobjedi protiv PSG-a (2-1) u srijedu navečer, Zinchenko je upisao samo 56 minuta u Premier ligi.

Vjeruje se da novi menadžer Svraka Eddie Howe želi Zinchenka, koji je nevjerojatno svestran.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!