NaslovnicaVijestiNeymar i Mbappe ostaju u PSG-u pod jednim uvjetom!

Neymar i Mbappe ostaju u PSG-u pod jednim uvjetom!

Zvijezde Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe i Neymar, već dugo su na meti Real Madrida, odnosno Barcelone, a francuski klub je u pregovorima oko produžetka ugovora sa obojicom, u namjeri da ih sačuva od ‘napada’ španjolskih velikana.

Informacije se mijenjaju munjevitom brzinom. Prvobitno je Neymar bio raspoložen za produžetak ugovora kada je vidio u kakvoj je situaciji Barcelona, a potom se došlo do informacije da Brazilac ipak čeka izbore na Camp Nou. Sa druge strane, navodno Kylian Mbappe je voljniji za produžetak ugovora, ali samo ukoliko se u njega ubaci klauzula koju bi zainteresovani klubovi (čitaj madridski Real) mogli da plate.

Najnoviju informaciju servira As, a to je da su dvije zvijezde ispostavile svoje uslove. A oni se svode na samo jedan. Da u Pariz dođe kapetan Reala Sergio Ramos. Isti izvor navodi i da je Neymar navodno zvao Ramosa kako bi ga ubijedio da dođe u Pariz riječima “Ako dođeš, sljedećeg dana potpisujem novi ugovor, a i Kylian će uraditi isto.”

Vidjećemo šta će biti od svega, ali da u ovoj priči ima nečeg opipljivog, dovoljno govori činjenica da pregovori Ramosa i Reala oko novog ugovora nisu ni približno glatki. Ramos želi ugovor na dvije godine, a Real zbog poodmaklih godina igrača, nije voljan da produži na više od jedne.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!