NaslovnicaVijestiNeymar ovog ljeta napušta PSG, može otići u samo jedan klub

Neymar ovog ljeta napušta PSG, može otići u samo jedan klub

Francuski mediji objavili su vijest da je postalo izvjesno da će brazilski nogometaš Neymar ovog ljeta napustiti redove PSG-a.

Iako je postojala opcija da se dvije strane dogovore i nastave suradnju, to se na kraju ipak neće dogoditi, jer ga PSG više ne želi, niti treba. Tako se Neymar ponovno našao u situaciji da ga se PSG želi riješiti, kao što je to bio slučaj prošle godine, ali tada nije bilo klubova koji bi mogli ispuniti njegove zahtjeve i pokriti njegovu astronomsku plaću.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako se navodi, njegova sljedeća destinacija, po svemu sudeći, bit će Premiership, točnije momčad Newcastlea, koja je zainteresirana za njegove usluge i može ispuniti sve što on želi.

Podsjetimo, Neymar je član PSG-a od 2017. godine kada je na Park prinčeva stigao iz Barcelone za 222 milijuna. Ove sezone, gledamo li sva natjecanja, odigrao je 29 utakmica za francuskog velikana. Postigao je 16 golova i upisao 17 asistencija.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!