NaslovnicaVijestiNeymar ponuđen Barceloni. Španjolski klub odbacio mogućnost da ga vrati iz dva...

Neymar ponuđen Barceloni. Španjolski klub odbacio mogućnost da ga vrati iz dva razloga

Barcelona je dobila ponudu za Neymara, no odlučila je odbiti mogućnost njegovog povratka. Neymar je nakon četiri uspješne sezone u Barceloni osvojio dva španjolska prvenstva i Ligu prvaka. Tijekom 186 odigranih utakmica postigao je 105 golova i upisao 76 asistencija, nakon čega je prešao u PSG.

Nezadovoljan situacijom u PSG-u, zatražio je od svog agenta da započne pregovore s Barcelonom. Međutim, Barcelona je odbila njegovu ideju o povratku iz dva razloga.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prvi razlog za odbijanje povratka Neymara odnosi se na financijske razloge. Barcelona se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i teško bi mu mogla ponuditi istu razinu plaće koju trenutno prima u PSG-u ili koju bi mogao dobiti negdje drugdje. Trenutačno za PSG, s kojim je pod ugovorom do ljeta 2025., igra za 40.8 milijuna eura po sezoni.

Drugi razlog odnosi se na atmosferu unutar momčadi. U klubu postoji mišljenje da bi dolazak takve velike zvijezde mogao narušiti harmoniju među igračima, što bi potencijalno moglo negativno utjecati na izvedbe momčadi tijekom sezone u kojoj Barcelona brani naslov u Španjolskoj.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!