NaslovnicaVijestiNeymar zaradi dodatnih 500.000 eura mjesečno za smiješnu klauzulu koju ima u...

Neymar zaradi dodatnih 500.000 eura mjesečno za smiješnu klauzulu koju ima u ugovoru!

Neymar je drugi najplaćeniji nogometaš na svijetu i ne čudi s obzirom na smiješan bonus koji mu PSG isplaćuje svaki mjesec.

Neymar zaradi dodatnih

Kad je Neymar 2017. godine prešao iz Barcelone u PSG, srušio je svjetski transfer rekrod najskupljeg igrača svih vremena, koji iznosi 220 milijuna eura, a prethodni rekord je bio 105 milijuna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ne čudi što je Brazilac jedan od najbolje plaćenih igrača na svijetu, a nakon transfera ovog ljeta, sada je drugi iza novog suigrača iz PSG-a Lionela Messija.

Vjeruje se da 29-godišnjak zarađuje oko 600.000 funti tjedno, što je samo njegova osnovna plaća za tjedan dana rada i ne uključuje bonuse, a on ih definitivno dobija.

Prema El Mundu koji je objavio ugovor, Neymar svakog mjeseca pored plaće dobije 541.680 eura brutno u nevjerojatnom bonusu, jer je pristojan, točan, prijateljski raspoložen i dostupan navijačima, te da javno ne kritizira PSG.

To znači da klub Ligue 1 svake godine izdboji oko 6.5 milijuna eura samo zato što se Neymar pojavio i pozdravio, te zahvalio navijačima prije i poslije svake utakmice.

Nakon što je utamica završila, zahvalio se navijačima i krenuo kući, igrač tada ne može otići na Twitter kako bi rekao da Mauricio Pochettino nije odigrao pravu taktiku i da se mora suzdržati od negativnih komentara u javnosti o klubu, onih koji tamo rade i oni koji ih podržavaju.

Mislim da bi većina ljudi mogla biti ljubazna i ne kritizirati svoju tvrtku u kojoj radi ako na kraju svakog mjeseca dobije 5/6 svoje tjedne plaće.

Španjolske novine tvrde da je Neymar do sada Parižane koštao nevjerojatnih 489.228.117 eura, što je više nego dvostruko više od novca koje su platili za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!