NaslovnicaVijestiNICLAS BENDTNER DOŽIVIO NOVI PAD U KARIJERI: Bivši igrač Arsenala još jednom...

NICLAS BENDTNER DOŽIVIO NOVI PAD U KARIJERI: Bivši igrač Arsenala još jednom dotakao dno!

Bivši napadač Arsenala još jednom dotakao dno! Nicklas Bendtner se pridružio danskom prvaku Kopenhagenu do kraja prosinca.

NICLAS BENDTNER DOŽIVIO

31-godišnjak prelazi u svoj matični klub nakon što je napustio norveški Rosenborg, gdje mu je istekao ugovor krajem godine.

U Rosenborgu je osvojio dva ligaška naslova postigavši 35 golova u 86 utakmica.

“Znam da je to vrlo posebna prilika i učinit ću sve što je u mojoj moći da je iskoristim za sljedeća četiri mjeseca,” rekao je Bendtner.

Napadač se pridružio Arsenalu u dobi od 16 godina, nakon čega je postigao 45 golova u 171 nastupu u devet godina prije odlaska 2014. godine u Wolfsburg.

Kasnije je igrao za Nottingham Forest, a preselio se u Rosenborg u 2017. godini.

“Kad sam imao 16 godina i otišao od kuće, bilo je mnogo toga što nisam znao…15 godina kasnije, iskreno mogu reći da se osjeća čak i većim nego što sam sanjao”, rekao je Bendtner.

“Uopće se nisam umorio od nogometa. Gladan sam i motiviran kao nikad do sada.”

Dok je bio u Arsenalu, Bendtner je imao posudbe sa Birmingham Cityjem, sa kojim je osvojio Championship, i sa Juventusom, gdje je bio dio momčadi koja je završila na vrhu Serije A, kao i u Sunderlandu.

U siječnju je danski internacionlac počeo služiti 50-dnevnu kaznu u kućnom pritvoru sa elektroničkom oznakom, osuđen za napad na taksiste.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!