NaslovnicaVijestiNije za one sa slabim želucem: Golman Oscar Ustari doživio strašnu povredu

Nije za one sa slabim želucem: Golman Oscar Ustari doživio strašnu povredu

Nije za one sa slabim želucem: Golman Oscar Ustari doživio strašnu povredu! Tijekom godina, svjedoci smo bili mnoštvu ozljeda za koje nismo mogli vjerovati da su se dogodile i koje smo sa velikim mučenjem i tjeskobom gledali. Upravo zbog toga, argentinski vratar Oscar Ustari zaslužuje svo naše poštovanje prema načinu na koji reagira na jednu od najstrašnijih ozljeda koljena koje smo ikada vidjeli.

Golman Oscar Ustari

Trenutni golman meksičkog Atlasa, koji je nekoć bio u Sunderlandu, vidio je kako se njegov koljeno potpuno rascijepilo tijekom utakmice meksičke lige. To je izgledalo zastrašujuće, kost iz koljena je naprosto izletila i izgledalo je grozno i sasvim neprirodno za normalan oblik koljena.

>> Bayern Munich u Premier ligi pronašao zamjenu za Lewandowskog

I, dok bi se neki kotrljali i plakali i pitali hoće li se noga morati amputirati ili ne, Ustari jednostavno sjeo i sugerirao klupu da mu treba pomoć, kao da koljeno izgleda sasvim normalno i kao da se ostali igrači uopšte ne zgrožavaju i ne čude ovoj ozlijedi.

[su_bonus]

Ozljeda se dogodila u 84. minuti Atlasovog meča protiv Tigresa i dogodila se kada je Ustari jednostavno udario loptu, a ne kao rezultat prevelikog, nesrećnog sudara s drugim igračem. Nevjerovatno zaista!

Nadamo se da će se bivši Sunderlandov golman u potpunosti oporaviti i nastaviti igrati s njim jer bi mu ova povreda mogla u potpunosti uništiti i prekinuti karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!