NaslovnicaVijestiNike raskida ugovor sa Chelseajem? Plavci gube 540 milijuna funti!

Nike raskida ugovor sa Chelseajem? Plavci gube 540 milijuna funti!

Sportski div Nike razmišlja o odstupanju od svog ogromnog 15-godišnjeg ugovora za dresove sa Chelseajem, pišu izvješća. Vlasnik Roman Abramovič je sankcioniran od strane britanske vlade u četvrtak ujutro, a sva njegova imovina je zamrznuta.

Sponzor klupskih dresova, tvrtka za mobilne telefone Three je već potvrdila da će do daljnjeg obustaviti svoje sponzorstvo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Daily Mail je sada objavio da bi proizvođač dresova Nike također mogao poduzeti taj korak.

Chelsea je 2016. sklopio partnerstvo s Nikeom koje je vrijedilo oko 900 milijuna funti. Prema izvješćima, mogao bi izgubiti aktualnim svjetskim prvacima nevjerojatnih 540 milijuna funti.

Chelsea trenutno ne može prodavati nikakve dresove i zatvorili su svoju trgovinu na Stamford Bridgeu.

Također im nije dopušteno prodavati ulaznice za utakmice i samo postojeći vlasnici ulaznica mogu prisustvovati do kraja ove sezone.

Ostale sankcije uključuju nemogućnost potpisivanja novih igrača, obnavljanja ugovora i prodaje igrača.

Kapetan kluba Cesar Azpilicueta, Antonio Rudige i Andreas Christensen su na kraju svojih ugovora koji istječu na ljeto.

Očekuje se da će se Christnesen pridružiti Barceloni kao slobodan igrač, a tu je odluku donio prije sankcija u četvrtak.

Međutim, budućnost Azpilicuete i Rudigera nije bila odlučena i sada izgleda komplicirano, jer kako stvari stoje obojica odlaze.

Unatoč neizvjesnosti, Chelsea je odigrao uvjerljiv nastup i ostvario pobjedu od 3-1 nad Norwichem.

Golovi Trevoha Chalobaha, Masona Mounta i Kaija Havertza pomogli su momčadi Thomasa Tuchlea da ojača svoje treće mjesto na tabeli Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!