NaslovnicaVijestiNIŠTA OD KAZNE ZA RAMOSA?! Šokirat ćete se kada otkrijte na koji...

NIŠTA OD KAZNE ZA RAMOSA?! Šokirat ćete se kada otkrijte na koji način Real želi dokazati nevinost Ramosa

Sergiu Ramosu prijeti dodatna utakmica suspenzije, nakon što je prethodnu suspenziju već odslužio protiv Juventusa u revanš susretu polufinala Lige prvaka. suspenzija bi mogLA biti produžena na još jednu utakmicu zbog toga što je Ramos sinoć iako je bio suspendovan sišao da klupe Reala i davao instrukcije saigračima.

NIŠTA OD KAZNE ZA RAMOSA

Kao što vjerojatno znate, branič Real Madrid našao se u nevolji, jer je kao suspendovani igrač u susretu s Juventusom u dramatičnim posljednjim minutama sišao sa tribine i došao do terena. Mnogi vjeruju kako je delegat susreta primijetio da se Španjolac našao u blizini klupe Reala i UEFA bi ga mogla suspendirati za prvu utakmicu polufinala.

>> Alvaro Morata otkrio glavni problem zbog kojeg je u lošoj formi

Međutim, Real vjeruje da će Ramos proći bez kazne, a za tu svrhu, madriđani su već pripremili obranu. I to kakvu.! Prema pravilima UEFA-e kežnjeni igrač ne smije biti smješten na otvorenom (tj izvan tunela) i na „pitch level”, što na engleskom znači na razini terena. Ramos je bio vidljivo izvan tunela, ali stadion Santiago Bernabeu je u nečemu poseban.

Nakon tunela, do terena se nalaze dvije stepenice, tako da je  igralište veće za dvije stepenice od svega oko njega. To su stepenice koje Ramos nikada nije prešao. Real je tako uvjeren da se Ramos nije nalazio na “pitch level”, odnosno na razini terena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!