NaslovnicaVijestiNIŠTA OD LIGE PRVAKA: Nakon remija Uniteda, novinar šokirao Solskjaera ovim pitanjem!

NIŠTA OD LIGE PRVAKA: Nakon remija Uniteda, novinar šokirao Solskjaera ovim pitanjem!

Manchester United u nadolazećoj sezoni sada je to i matematički sigurno, neće nastupati u Ligi prvaka. Ole Gunnar Solskjaer se stoga danas suočio s neugodnim pitanjem novinara, da li je on pravi čovjek za taj posao.

Pet igrača dolazi

Neriješen rezultat s Huddersfieldom, koštao je mnogo ekipu Manchester Uniteda. Crveni đavoli naredne sezone definitivno neće igrati u elitnoj Ligi prvaka sljedeće , što je za klub sa Old Trafforda vrlo tewžak udarac, posebnmo zato što iz kluba najavljuju rekonstrukciju ovo ljeto. Postavlja se pitanje, ko će od igrača htjeti doći u klub koji se takmiči u Europa ligi?

ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM POGBI: Evo što će se dogoditi ukoliko ne dođe u Real Madrid!

Trener Ole Gunnar Solskjaer, koji ima potpisan ugovor i za sljedeću sezonu, priznao je da je neuspjeh mnogo boli.

“Boli kad ne pobijediš, imali smo priliku, igrali smo agresivno, imali smo pravi pristup i morali smo pogoditi mrežu još nekoliko puta. Kada smo primili pogodak,  nismo mogli ponovno pogoditi”, rekao je. “Ove sezone nam nedostaje koncentracije. Ali sada je prekasno. ”

Norvežanin je također dobio prilično neugodno pitanje. Novinar ga je pitao misli li da je još uvijek pravi čovjek za funkciju trenera u Manchester Unitedu.

“Da, naravno da jesam”, rekao je pomalo iznenađeni Solskjaer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!