NaslovnicaVijestiNISU REBIĆ I VIDA: Kovač u Bayernu želi vidjeti reprezentativca Hrvatske!

NISU REBIĆ I VIDA: Kovač u Bayernu želi vidjeti reprezentativca Hrvatske!

Imenovanjem za trenera Bayerna, Niko Kovač na sebe je privukao mnogo pozornosti što se tiče javnosti na našim područjima. Mnogo imena automatski počelo se dovoditi u vezu sa prelaskom u ovaj klub a među njima najaktualniji reprezentativci Hrvatske.

NIKO KOVAČ RAZVESELIO

Ivan Perišić priznaje da je pod utjecajem novog trenera Bayerna Nike Kovača, mnogo napredovao u reprezentaciji Hrvatske. Perišić reagira na glasine o Bayerneovom interesu za njega, sugerirajući da Kovač zna gdje se on nalazi.

U intervjuu za Sportske vijesti, hrvatski nogometaš Ivan Perišić je govorio o treneru Bayerna Niku Kovaču i, posljedično, glasine koje ga povezuju s transferom u vrste njemačkih prvaka.

>> MANCHESTER UNITED DOVODI POJAČANJE OD 60 MILIJUNA FUNTI: Transfer će biti gotov u narednih 48 sati!

“Niko Kovač imao je veliki utjecaj na mene, a kada je on bio trener, dobro sam igrao za reprezentaciju, a ako me želi u Bayernu, zna gdje me može naći,” rekao je Perišić.

[su_bonus]

Inter je još uvijek njegov klub… za sada.

“Prošle godine sam produžio ugovor za pet godina, i uživam u klubu, ali nažalost rezultati ne napreduju. Postoje problemi, donose se pogrešne odluke.” “Ako bi već otišao, samo bih otišao u jedan od najboljih klubova na svijetu. Postoje klubovi koji me žele, ali prvo moraju razgovarati s Interom. Jednog dana želim igrati u Engleskoj ili Španjolskoj, ali mi je Liga prvaka najvažnija “, dodao je Perišić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!