NaslovnicaVijestiNIZOZEMAC TURSKOG PORIJEKLA JEDNOSTAVNO NIJE SRETAN ZA DINAMO: Nenad Bjelica u nevjerici...

NIZOZEMAC TURSKOG PORIJEKLA JEDNOSTAVNO NIJE SRETAN ZA DINAMO: Nenad Bjelica u nevjerici prije početka utakmice!

Dinamo Zagreb večeras igra protiv Manchester Cityja u drugom kolu grupne faze Lige prvaka. Pred ovu utakmicu večeras, Nenad Bjelica i društvo nisu baš imali previše razloga za sreću, pogotovo kada su čuli tko će biti glavni sudac na ovoj utakmici.

NIZOZEMAC TURSKOG PORIJEKLA

Naime, sudac koji će suditi utakmicu je turčin Serdar Gozubuyuk, koji ima 33 godine i to je sudac koji nikako nije sretan za Dinamo Zagreb.

Serdar Gozubuyuk je nizozemac, turskog porijekla, jedan je od najmlađih sudaca i još uvijek se probija do vrha ove profesije, međutim, igrači Dinama ga ne pamte po dobru.

Gozubuyuk nije oštetio Dinamo Zagreba, nego im jednostavno ne donosi neku sreću. On im je dva puta sudio utakmice u Europskoj ligi i Dinamo je u obje te utakmice izgubio.

Prva utakmica se igrala prije pet godina, točnije 23. listopada 2014. godine, kad a je Dinamo u trećem kolu Europske lige doživio zaista težak poraz protiv Salzburga u gostima.

Salzburg je već tada u 52. minuti vodio sa 4-0, a do kraja su za Dinamo golove postigli Arijan Ademi i Angelo Henriquez. U toj utakmici Gozubuyuk i nije imao baš težak posao i na njegovo suđenje nije bilo prigovora.

Druga utakmica koju je Gozubuyuk sudio DInamu je bila prošle sezone kada su 14. veljače 2019. godine igrali protiv Viktorije Plzen u 1/16 finala Europske lige. Tada je Dinamo izgubio sa 2-1, a Olmo je bio taj koji je postigao gol za vodstvo, te je domaćin preokrenuo rezultat preko Pernice. Ni u toj utakmici nije bilo nikakvih prigovora na suđenje ovog suca, jednostavno je bio nesretan ovoj ekipi i sada će im po treći put suditi protiv Manchester Cityja.

U ovoj utakmici ništa nije nemoguće, pogotovo nakon što je Bjelica krenuo sezonu u Ligi prvaka sa fenomenalnom pobjedom, a da će napraviti iznenađenje i danas, kladionica bet365 nam daje koeficijent 34.00. Da, dobro ste čuli, kladionice Dinamu predviđaju katastrofu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!